Machteld Meijer | Coaching & online studio

Meditatie3
Coaching-counseling en training 1 op 1

Leefstijl & bewustzijn

Het traject Leefstijl & bewustzijn biedt op maat gemaakte begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning, beweging en bewustwording. Tijdens individuele sessies begeleid ik je bij het vinden van balans in zowel je fysieke gezondheid als je emotionele welzijn. Samen kijken we naar welke leefstijlgewoonten je unieke behoeften en doelen ondersteunen, welke gedachten en emoties aandacht nodig hebben, en hoe je weer contact kunt maken met je lichaam, intuïtie en innerlijke wijsheid.

Coaching-counseling en training 1 op 1

Stressverlichting

Stressverlichting omvat een holistische aanpak om stress te verminderen en emotioneel welzijn te bevorderen. Tijdens deze sessies verkennen we verschillende aspecten van stress, zoals lichamelijke spanning, vastzittende emoties en de constante stroom van gedachten. Ik bied praktische tools en technieken aan om balans te vinden in je leven. Het doel is om je te helpen terug te keren naar een staat van harmonie en veerkracht, zodat je weer in staat bent om mee te gaan in de flow van het leven zonder overweldigd te worden door stress.

Stressverlichting2
imagery & ACT counseling
Coaching-counseling 1 op 1

Innerlijk geluk sessies

Met verbeeldingsgerichte zelfontdekking onderzoeken we de essentie van wie je werkelijk bent, wat je drijft, welke betekenis je aan het leven geeft, en welk pad je wilt bewandelen. Door middel van creatieve en introspectieve oefeningen (beeldend, beweging, stem, schrijven) creëren we een ruimte waarin je kunt verkennen, reflecteren en groeien. Zodat je meer innerlijke vrede en vervulling kunt ervaren.

Online studio

Houd de website in de gaten voor een wisselend aanbod van workshops en cursussen gericht op innerlijke ontwikkeling.

Levensverhalen en nieuwe dromen

︱ JUNI 2024, ONLINE︱ Levensverhalen en nieuwe dromen is een workshop die je uitnodigt om op een diepgaande manier naar binnen te kijken. In twee sessies gaan we op zoek naar de verborgen inzichten van je eigen verhaal en leer je van bestaande verhalen om zo je eigen stem en pad te vinden. De wijsheid […]

Lees meer

Ik werk graag samen met partners en projecten die aansluiten bij mijn waarden. Als je contact met me wilt opnemen, stuur dan een e-mail naar info@machteldmeijer.com.

Leefstijlcoaching wordt momenteel nog niet vergoed door de zorgverzekering. Overige mogelijkheden zijn:

  • Vergoeding door je werkgever
  • Belastingaftrek als ondernemer
  • Belastingaftrek scholingskosten